Perquè comunicacció

Actualment tothom parla de la comunicació i això deu voler dir que és important. Però el problema és que amb una sola paraula pretenem incloure massa coses i, sovint, perd el sentit sobre el que estem dient. Comunicar ho fem constantment i per tant, com a cosa natural dels humans, creiem que ja ho sabem fer bé de naixement. Aquest és el punt clau. Sinó diferenciem comunicar per entendre’ns a comunicar per convèncer, per vendre, per fer que els altres facin allò que volem o fins i tot comunicar per canviar allò que ens envolta, tenim un problema.

Ens van ensenyar a l’escola que perquè hi hagi comunicació hi ha d’haver, com a mínim, un emissor i un receptor, i és cert però si l’emissor no sap explicar-se i el receptor no sap escoltar, la comunicació no és gaire útil. Aquest lloc web pretén aglutinar diversos recursos, idees, elements interessants, per tal de millorar la nostra comunicació al segle XXI, tant personal, com grupal, com corporativa.